Consumabile din hartie de cea mai buna calitate la Sanito

Sanito este un cunoscut brand din Romania si unul dintre cele mai bune in ceea ce priveste solutiile si produsele pentru curatare si igienizare a oricarui spariu. De aici putem obtine, in special pentru business-uri si companii solutii profesionale, moderne si eficiente in ceea ce priveste curatarea si igienizarea, atat detergenti si solutii cat si echipamentele necesare.

Curatenia este importanta in orice spatiu, ca si igiena corespunatoare. De la un spatiu la altul curatarea si igienizarea trebuie realizate mai rar sau mai des, in functie de activitatile realizate si de alte aspecte. Astfe, intr-un hotel, restaurant, coferarie sau magazine unde se lucreaza cu produse din carne este nevoie de curatarea zilnica a locurilor de lucru sau a echipamentelor utilizate. Magazinul Sanito lucreaza impreuna cu peste 60 de branduri din domeniul produselor de curatare si igienizare pentru a le oferi oamenilor cele mai bune solutii.

Produsele consumabile din hartie reprezinta doar cateva dintre multe produse pe care le putem gasi la Sanito, acestea fiind foarte eficiente in ceea ce priveste curatarea diverselor suprafete si indepartarea murdariei. Gasim astfel role hartie atat pentru utilizare intr-o simpla bucatarie sau intr-o baie si pana la utilizarea in fabrici si companii. Acestea sunt foarte rezistente si eficiente, in special in indepartarea lichidelor. In combinatie si cu detergenti profesionali pe care ii putem gasi tot in magazinul Sanito, curatarea cu ajutorul acestor role de hartie este mult mai eficienta. De asemenea, daca folosim rolele pentru a ne sterge pe maini le putem utiliza impreuna cu un dispenser, pentru a ne fi mai usor.

Pentru domeniile mai speciale avem la dispozitie role cearsaf hartie, in special pentru uz medical sau in saloanele de infrumusetare si frizerii. Acestea ajuta la crearea unei suprafete igienice care sa impiedice strangerea microbilor, pot fi asezate pe paturi sau pe alte suprafete de contact. Pe langa faptul ca sunt tratate antiacterian, acestea nu creeaza iritatii la piele si sunt placute la atingere, pentru o utilizare mai buna. Sunt totodata si foarte rezistente, usor de impachetat si transportat.

Pentru utilizari in domenii mai comune avem la dispozitie prosoape hartie, care pot fi pliate sau role. Cele pliate, pe langa rolul de curatare mai pot fi utilizate si cu rol estetic, pentru a aranja tacamurile sau vasele pe ele dar si in alte scopuri. Pot fi chiar si personalizate, sa aiba anumite culori sau chiar si logo-ul sau numele unui restaurant, hotel, local, etc. Iar in spatii precum bucatatii si bai sunt cel mai usor utilizate tot cu ajutorul unui dispenser. Acesta nu doar ca ne ofera acces mai facil la acestea dar si previne imprastierea acestora si protectia impotriva bacteriilor, chiar daca si servetelele la randul lor pot avea proprietati antibacteriene.  

Astfe, utilzarea hartiei se dovedeste a fi mult mai interesante decat ne-am fi gandit, oferind o eficienta foarte buna in curatarea si igienizarea multor suprafete. De asemenea, acestea sunt de unica folosinta ceea ce inseamna o economie la detergenti si apa pentru ca nu mai este nevoie sa le spalam ca in cazul prosoapelor din materiale textile de exemplu. Alegeti si voi calitatea si siguranta cu produsele Sanito si cu siguranta ca nu veti regreta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *