Videochatul, cea mai usoara si placuta modalitate de facut bani

La ora actuala, cea mai simpla si placuta modalitate de facut bani o reprezinta videochatul. Este pacat insa ca multi critica aceasta ocupatie, fara sa stie totul despre videochat in Bucuresti.

In primul rand ca videochatul este foarte util, fiindca acopera o nevoie a barbatului care este dispus sa plateasca, sa vada o femeie frumoasa si sa discute cu ea. In al doilea rand, nu se intampla nimic rau in timpul conversatiei dintre cei doi, ei nu se pot atinge fizic din cauza miilor de kilometri care ii despart.

Videochatul il salveaza pe barbatul acela care isi clateste ochii cu femei frumoase si vorbeste cu ele, impiedicandu-l de la comiterea unor fapte reprobabile sau agresiuni cauzate de frustrari.

Cine nu practica videochatul din convingere nu este indreptatit sub nicio forma sa il blameze, fiindca oamenii sunt diferiti si au nevoi diferite si sisteme de evaluare diferite.
O intrebare interesanta la care vom raspunde in urmatoarele randuri este aceasta:”Cat de mult se expune o fata care practica videochatul?”

Raspunsul este:„Deloc!” si va fi argumentat rational.
1. Modelul videochat este angajat legal, nefiind exploatat sau hartuit de nimeni, ci dimpotriva sustinut de echipa sa ajunga cel mai bun din agentie.

2. Pozele sale si teaserele video nu sunt vizibile din Romania. Nu exista nici cea mai mica posibilitatea ca pozele sa fie vazute de rude, de catre vecini sau de colegii de facultate.

3. Intre model si client nu va exista niciodata un contact fizic.

4. Agentia pastreaza confidentialitatea asupra activitatii modelului.

Ce venituri se pot obtine anual din videochat? Putem calcula veniturile minime si maxime.
Salariul minim al unui model videochat este de 10 000 de dolari pe luna, prin urmare intr-un an el castiga 120 000 de dolari, in cazul in care nu evolueaza deloc. Un alt calcul estimativ ne arata ca un model videochat care castiga 20 000 de dolari pe luna, va obtine un venit anual de 240 000 de dolari pe an.

La toate aceste venituri salariale pentru care angajatorul plateste taxe si impozite la zi, se adauga urmatoarele oportunitati:
-sansa cumpararii unui apartament direct de la dezvoltator, fara niciun avans si fara dobanda.
-posibilitatea luarii unei masini foarte bune in leasing
-excursii exotice achitate in rate si operatii estetice facute la cele mai bune clinici de profil din tara tot in rate.

-cosmetice de calitate, bijuterii, acces garantat la magazinele exclusiviste din Bucuresti.
Practicarea videochatului este o ocupatie interesanta, fiindca modelul videochat comunica in fiecare zi cu alti oameni si afla problemele cu care se confrunta ei.
Nu ezita sa devii modele videochat, mai ales ca viata personala iti apartine si de managementul acesteia nu trebuie sa dai socoteala nimanui!

In prezent acesta este una dintre cele mai banoase ocupatii din Romania, salariul unui model videochat fiind mai mare decat al unui demnitar. In cazul in care nu ai aplicat inca pentru un post este cazul sa te grabesti, daca nu doresti sa pierzi toate oportunitatile despre care ti-am vorbit. Experienta o capeti practicand si cei de la studio se ocupa in mod special de tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *