Cele mai bune metode de promovare online in 2019

Nu este niciodata prea devreme sa te pregatesti pentru anul 2019, mai ales atunci cand vorbim despre strategiile de promovare online. Dupa cum anunta specialistii in domeniu, anul viitor ar putea sa fie unul revolutionar pentru marketingul online. In realitatea virtuala vom putea vedea o serie de schimbari care vor simplifica foarte mult experienta utilizatorului si ii vor crea un mediu mult mai prietenos.

tendite social media 2019 ixpr

Promovarea in mediul online in anul 2019

Drept urmare, cautarile vocale vor fi cele care vor prima anul viitor. AI (Artificial Intelligence) va schimba foarte mult modul in care se va face search de cuvinte cheie. Inteligenta artificiala va fi omniprezenta, astfel incat specialistii SEO sa inteleaga cunostintele cu privire la invatarea automata si  la automatizare. In orice caz, acest lucru va cere timp dar dupa 5-10 ani acest tip de SEO va fi din ce in ce mai obisnuit, iar cautarea vocala va reprezenta cam jumatate din numarul total de cautari in mediul online.

Asa cum vorbeam la inceputul articolului, si experienta utilizatorului va fi una mult mai placuta decat cea de pana in prezent. Incepand de anul viitor va fi un factor deosebit de important de clasificare iar motoarele de cautare vor afisa rezultate mult mai personalizate pentru a avea cele mai bune rezultate. Astfel, misiunea ta va fi sa le oferi utilizatorilor care iti acceseaza website-ul o experienta cat mai placuta si sa te asiguri ca ii pastrezi pentru cat mai mult timp pe pagina ta.

Social Media va juca un rol important in SEO. Canalele vor continua sa se integreze cu cautarea in ansamblu atat in ceea ce priveste continutul principal, precum articole, advertorialesi pagini, cat si indexarea platformele de Social Media care dezvolta motor de cautare propriu.

Iar daca in trecut se spunea despre continut ca ar fi rege, in 2019 distribuirea continutului ii ia coroana. 

Anul viitor se va mai pune accent foarte mult si pe video marketing, intrucat din cauza lipsei timpului de a citi articole lungi sau chiar ghiduri, pentru a afla anumite informatii este mult mai simplu sa se urmareasca un video pe subiect si sa se obtina exact ce se doreste. Video marketingul are foarte multe avantaje, iar anul 2019 va fi unul in care se va profita din plin de acestea.

Serviciile de marketing online, sursa ta de inspiratie si succes in anul 2019

Timpul este cea mai valoroasa resursa intr-o afacere, iar prin folosirea serviciilor agentiilor de marketing online vei reusi sa gestionezi proiectele mult mai usor si sa te ocupi si de alte aspecte importante care au legatura cu afacerea ta. Apelarea la o agentie de promovare online nu numai ca iti va salva timp pretios dar vei putea sa vezi rezultate concrete pe care le aduce website-ul tau si toate astea numai prin  utilizarea modalitatilor de promovare care se anunta a fi in trend anul viitor. In plus, a tine pasul cu vremurile reprezinta una dintre cele mai mari succesuri de care se poate bucura afacerea ta.

Schimbarile care se vor produce in afacerea ta vor fi mai mult decat benefice, iar tu te vei putea bucura de o prezenta online impecabila in orice zi si la orice ora.

Despre IXPR

Infiintata in anul 2012, agentia IXPR furnizeaza solutii de continut, copywriting si dezvoltarea afacerii online din anul 2014. 
Serviciile agentiei:
– copywriting – SEO si creativ
– copywriting pentru social media
– branding
– solutii de continut pentru SEO si notorietate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *