Evita spargerea display-ului la telefon

Anul acesta am fost foarte fericit, deoarece am primt de ziua mea un telefon nou, modelul Galaxy S9 de la Samsung. Insa fericirea nu a durat foarte mult, deoarece din neatentia mea, telefonul mi-a cazut pe jos, iar dispaly-ul s-a spart. Ca sa fiu mai precis, nu display-ul propriu zis s-a spart, ci plasticul protector al carcasei, insa chiar si asa telefonul arata destul de inestetic.

Nu puteam sa imi las telefonul in astfel de conditii si de aceea am decis sa il duc la reparatii gsm pentru a schimba ecranul cu unul nou.

Am beneficiat de servicii destul de rapide si am putut refolosi telefonul in mai putin de o saptamana. Insa am invatat un lucru foarte important. Am decis ca de acum inainte voi folosi husa de protectie pentru a evita astfel de evenimente neplacute, mai ales cand este vorba de un telefon foarte scump.

Ce husa ofera protectia cea mai buna pentru telefon?

Husa normala este aceea care acopera partea posterioara a telefonului si marginile acestuia. In general, este cea mai comuna husa, deoarece este disponibila pentru multe modele de telefoane si prezinta varietate in textura, design si culori.

Husa the tip “carte” este husa care protejeaza in intregime telefonul, deoarece se inchide si se deschide precum o carte, acoperind si display-ul in cazul in care telefonul este avariat in partea frontala. Desi aceste hsue sunt putin mai costisitoare, investitia merita fiecare banut.

Husa rugged: acest tip de husa este foarte eficienta mai ales pentru persoanele care lucreaza in medii dure, unde exista posibilitatea ca telefonul sa fie grav avariat. Acest tip de husa are o protectie tripla, una fiind cea interioara, apoi primul strat exterior si cel de-al doilea strat exterior care amortizeaza cazaturile.

Husele de protectie sunt accesoriile care nu trebuie sa lipseasca de pe niciun telefon!

Tu ce husa ai ales la telefonul tau?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *