Istoria mai putin stiuta a vibratoarelor

Desi sunt deseori privite cu reticenta si cu atat mai putin discutate pe larg, renumitele instrumente sexuale au o istorie destul de vasta. Inventarea lor nu a cunoscut nicicum la acea vreme o tenta atat de intima si personala si nu a ocupat un loc atat de jenant. La fel ca si prezervativul si alte lucruri de acest gen, istoria acestor jucarii sexuale se concentreaza in speta din punct de vedere medical.

Astfel, ele au fost concepute in prima faza pentru a trata anumite afectiuni. Ulterior, s-a descoperit ca vibratoarele se pot transforma in cei mai buni si cei mai intimi prieteni, in special ai doamnelor.

Multe dintre popoarele de astazi duc lipsa de parteneri si, in speta, multe state sunt aproape exclusiv alcatuite din comunitati de femei.

Si, cum cele mai intime nevoi ale prezentului nu pot fi date uitarii pentru lungi perioade de timp, astfel de vibratoare ieftine sunt tot mai cautate si dorite de catre sexul frumos. E drept, in jurul alegerii acestora se afla si note timide, note ale personalitatii rusinoase care nu ar face o asemenea alegere in vazut tuturor. De aceea s-au lansat magazinele de specialitate, care reunesc intr-un singur loc tot felul de accesorii intime si jucarii sexuale intr-un sex shop online de unde fiecare doritor isi poate achizitiona un astfel de “prieten” in deplina discretie.

Cu precadere, numarul acestor magazine de profil s-a redus semnificativ fix din cauza contactului fizic vanzator-cumparator care-I stanjeneau pe cei mai multi si pe care ii faceau pe cumparatori sa le ocoleasca de cele mai multe ori.

Cei mai indrazneti pot apela in tarile moderne la tonetele specializate cu jucarii sexuale unde gradul de discretie este de asemenea ridicat, insa poate nu la fel de suficient precum se intampla in cazul magazinelor online.

Astazi vibratoarele inca detin aceleasi proprietati si insusiri de natura medicala pe care multi dintre noi le trecem cu vederea Insa, in acelasi timp, de cele mai multe ori ele sunt salvarea pentru cuplurile indraznete, deschise intotdeauna catre ceva nou, cat si pentru persoanele singulare care simt nevoia unui partener perfect si discret din punct de vedere sexual.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *